Virtuelni
događaji.

Događaji koji se odvijaju i na kojima se u potpunosti učestvuje putem interneta, danas su jedna od opcija da se organizuju kongresi i konferencije, interni korporativni treninzi i obuke, komercijalne edukacije, poslovne konsultacije i sastanci, veb-prenosi (webcast), virtuelni sajmovi, pa čak i susreti među zaposlenima koji rade van poslovnih prostorija.

virtuelno.

virtuelno.

Kada imate potrebu da povežete timove koji se nalaze na različitim kontinentima, uključite govornika koji se nalazi preko okeana ili održite radionicu uz ulaganje minimalnih resursa – organizacija virtuelnog događaja je optimalno i troškovno najbolje rešenje. Ovakvi događaji omogućavaju širu uključenost – premostiće geografske barijere, uštedeti vreme i novac za putovanja… Zahvaljujući modernim tehnološkim rešenjima dozvoljavaju interakciju učesnika (četovi, diskusije, networking platforme).

Iako klijenti i dalje radije biraju događaje uživo, ili hibridne događaje koji kombinuju “najbolje iz dva sveta”, naš tim vam može pomoći da planirate i organizujete vrhunski virtuelni događaj.

Blink  će se postarati da tehnički aspekti događaja – produkcija koja u sekund prati realizaciju programa, visokokvalitetan video i audio prenos i uključenja učesnika budu besprekorni. Na nama je da predložimo najbolju opciju za interakciju učesnika tokom događaja, te isporučimo analizu i prikaz statističkih parametara važnih za evaluaciju događaja.

Kontakt.

Kontakt.

Pišite nam…