Hibridni
događaji.

Hibridni događaji kombinuju elemente tradicionalnih događaja uživo sa tehnološkim mogućnostima virtuelnih događaja. Ova inovativna kombinacija omogućava učesnicima da se povežu, komuniciraju i učestvuju u događaju bez obzira na geografsku lokaciju, spajajući tako prednosti virtuelnih i događaja uživo.

Iskustvo organizacije hibridnih događaja koje smo sticali duže od decenije uverilo nas je da je ova forma skupova odličan način za povećanje broja učesnika uz minimalne dodatne troškove u odnosu na događaj koji se realizuje isključivo uživo.

hibridno.

hibridno.

Hibridni događaj, bilo da je reč o konferenciji, edukaciji, seminaru, omogućava online učesnicima da, kao i oni na licu mesta, prate program, ali i uživaju u interakciji na događaju tako što im je na raspolaganju:

  • Audio/video striming govornika i(ili) radionice uz pristup korišćenim materijalima (fotografije, video klipovi, grafikoni, tabele itd),
  • Online pregled prezentacije (uključujući i webcast ili online deljenje slajdova),
  • Livechat ili diskusija,
  • Kreiranje anketa i online postavljanje pitanja u realnom vremenu i drugo.

Tok hibridne konferencije može se neposredno pratiti i putem društvenih mreža, a publici se omogućiti da aktivno učestvuje, komentariše i postavlja pitanja učesnicima.

Najzad, sve ono što se moglo čuti i videti na događaju ne nestaje, već ostaje trajno zabeleženo i kada se objavi na internetu služi kao marketinški i PR materijal za korporativni sajt, specijalizovan sajt posvećen događaju ili kao podsetnik na događaje koji su prethodili aktuelnom.

Kontakt.

Kontakt.

Pišite nam…